Locaties

Hier in de praktijk, op school of bij u thuis

Remedial Teaching kan gegeven worden in mijn praktijk, bij u thuis of op school.

U kunt met uw zoon of dochter naar mij toe komen. In mijn praktijk aan de Sint Jorisstraat in Veldhoven heb ik een rustige werkomgeving, waar uw kind alle ruimte heeft om goed te werken te zich te concentreren.

Voor kinderen kan het belangrijk zijn om in hun eigen vertrouwde omgeving te leren. Om het kind optimaal te laten leren kan ik naar uw huis komen. Ik heb in uw huis een tafel en een rustige omgeving nodig waar uw kind niet gestoord wordt.

In overleg met de eigen school kunnen we kijken of de mogelijkheid bestaat om de remedial teaching onder schooltijd en op school plaats te laten vinden.

Al veel tevreden kids en ouders!

Voortgang en contact met ouders en school   

                                             
Rianne Teaching biedt begeleiding en contact op maat. Bij de start van de huiswerkbegeleiding bespreken we in het intakegesprek met de leerling en de ouder(s) welke begeleiding passend is. Ook vragen we de mentor of vakdocent op school om informatie. Aan de hand van deze gesprekken bepalen we samen de leerdoelen en de frequentie van het contact met ouders of andere begeleiders en maken we een persoonlijk plan van aanpak.

Neem gerust eens contact met mij op